Rólunk

Ismerjen meg minket és szolgáltatásainkat

BEMUTATKOZÁS

Használt, többnyire Opel típusok külföldi beszerzésével és értékesítésével foglalkozunk.
A magyarországi használt gépjárműpiac hatalmas tengerében egy piciny szigetet próbálunk létrehozni, mely az átvizsgált és megbízható használt gépjárművekre épül.
Mottónk, hogy „csak olyan autót árulj melyet magad is megvennél”, ezért miden általunk megvásárolt és továbbértékesítésre szánt gépjárművet teljes körűen átvizsgálunk saját Opelra szakosodott műhelyünkben, feltárjuk azok esetleges hibáit, hogy mi és a majdani vevő is tudatában legyen az adott gépjármű beszerzési, majd eladási műszaki állapotával.
Értékesítés előtt többnyire minden gépjármű teljes szervizelésen esik át, tehát nem kell rögtön például olaj, vezérlés, fékek cseréjével vagy gumivásárlással kezdeni, hanem csak bele kell ülni és használni! Ugye ez nem mindegy?!
Természetesen vannak különböző piaci igények, amit figyelembe vettünk, mint például van akinek nem számít pár kisebb hiba egy autón mert szereti azt Ő maga megjavítani vagy megjavíttatni, csak szeretne tudni róla mikor megvásárolja a gépjárművet.
Erre is kínálunk egy alternatívát!
Azon gépjárművekhez melyeket átvizsgáltunk – de vagy nem igényeltek komolyabb szervizelést vagy úgy ítéltük meg, hogy állapotuk megfelel a közúti közlekedésre, de mégis rendelkeznek valamilyen hibával vagy hibákkal – mellékelünk egy állapot vizsgálati lapot, melyen minden hiba, javításra vagy cserére szoruló alkatrész fel lesz tüntetve. Mellékeljük továbbá ezen  alkatrészekhez tartozó gyári cikkszámokat, a robbantott ábrával ellátott képi megjelenítést és az alkatrészek gyári új, bontott gyári, és utángyártott új árait is, így könnyítve meg a döntést ezen gépjárművek megvásárlásához.
A kisebb nagyobb műszaki hibával vagy sérüléssel rendelkező gépjárműveket, melyek nem felelnek meg a mindennapi közlekedés, műszaki vizsga követelményeinek, minden részletre kiterjedően, igényesen, gyári vagy gyári minőségű utángyártott alkatrészek felhasználásával megjavítunk, melynek folyamatáról részletes fényképes dokumentációt is készítünk.
Az értékesített gépjárművek leírásánál szerepelni fog, hogy az adott autó milyen állapotban érkezett be hozzánk, mi volt az esetleges hibája, majd mi volt benne javítva, felújítva, cserélve.
Tehát, az általunk értékesített gépjárművek nem eladásra, hanem minden esetben használatra vannak/lesznek felkészítve.
Mi a különbség?…úgy gondoljuk ez egyértelmű, de ezt a kérdést mindenki tegye fel és válaszolja meg saját magának ha használt gépjármű vásárlásban gondolkodik 🙂
Kívánjuk, hogy használt autód, gondos gazdája által legyen csalódásmentes, jó társad a hétköznapokban.

Használt gépjármű vásárlása előtti teljes átvizsgálást vállalunk, akár kiszállással is!

Tel: +36-70-324-3469; +36-20-572-0007

Back to top